Mitt busfrö <3

img_0725 (MMS)

Mitt busfrö <3


diva Chihuahua

Har en Chihuahua tånåring i hemmet ;)


BrunettNu har man blitt brunett igen, ett himla tag sen nu. Tryckte det var dax att lämna det blonda bakom sig ;D var lite häftigt ljus där inne på bibblan... hehe

Hon är så fin min tjejÄntligen en bild som hon inte blundar på hehe


Besök :D

Alltid kul med familjen <3
att rekommendera...

..denna undeeeerbara Morgonrock. Jag är en Morgonrocks narkoman. Fråga min man ;D hehe

Fick en av min mamma för några år se, och det syns. Så nu har jag köpt mig en ny tack vare en -20%  kupong JiiiiPPiiiiDen är så fin så jag skulle använda den på jobbet om jag kunde ;D Hehe

Första badet

Då var det dax för första badet, lilla gumman hade vart på promenad och det regna. Så det var bara att stoppa henne i HANDFATET.

Det roliga vara att hon tyckte om att bada :) Hon försökte dricka vattnet oxå HiHiGod morgon

Och så snarkar hon oxå den lilla tjejen

Kvällsmys

Samuel har ju så som vana att somna i soffan på kvällarna. Han är en riktig prins som kommer o möter mig efter jobbet vid 23, även fast han börjar 7 på morgonen ! Men det resulterar ju då ofta i detta..
Dem är ju bara för söta !!

Nu är det dax dra igång denna blogg !

Ni är ju trots allt några stycken ; D

Här kommer lite bilder från när vi skulle ut en sen kväll :)
Mys pys

Shopping

Shopping är inte bara uppskattat av mig. Utan även av Alba !! men hon älskar påsen då.. Och pappret ;)Man tycker om att gömma sig I påsen..Och slicka på papper.. mummaSen somnade hon hos mig. Min lilla Älskling.

Brudpar på besök

I veckan kom Benjamin o Ida på besök, jätte mysigt ! Hälsade på i vårt lilla hemSå mysigt !! Alba älskar Farbror Benjamin
Och så somnar man ! Så söta :D


Lördagen

PÅ Lördagen var det dax för bröllop !!Alba var en klar favorit av alla bebisar, hon var ju tyst. Här är hon hos min nya svägerska :DHon fick följa med på festen. Fast hon sov mest ;)

Mot Töreboda förr förra veckan

Vi var ju på bröllop. Det var Samuels bror som gifte sig. Benjamin o Ida <3 Här kommer lite bilder från resan upp till TörebodaHon älskar väskan, och hon märkte vi skulle någonstans..Jag får väl följa med ?? :) SÅ söt !!
Hon tycker inte om att åka bil. Men när man fick komma till pappa, då somna man minsann.Då var vi framme ! Första gången i Faster Kikkis famn :D Det tyckte hon om !Två väskor ! KUL !!Bajspåse med bajs i. Finns det något bättre?? Inte om man frågar Alba !!


Alba hos Pappa


Bild

Här kommer en bild från ett av dem två bröllop vi vart på i Augisti månad :D Hon blev älskad av alla och det var så kul att se :D

Här kommer en bild på Mig, Bruden o Alba :D


RSS 2.0